perjantai 17. maaliskuuta 2017

Kevättä ja politiikkaa

Taas on pari viikkoa mennyt nopeasti! Näyttää jopa siltä, että kevät olisi tulossa.

Ensimmäiseksi on pakko kertoa meidän pikkumiehen seikkailut.
Herra on ahkera kiipeilemään ja vilkas menemään, joten kaikkea sattuu ja tapahtuu. Tämän kevään aikana yhdestä ja samasta telineestä on tosiaan 3 kertaa tullut milloin missäkin asennossa ketoon. Kolmas kerta toden sanoi, nyt on vasen ranne murtunut ja käsi paketissa.
Tosin se on poliisikipsi ja sillä voi pysäyttää roistot, kuulemma J



Olen kesäihminen ja auringonvalon puute on ihan kamalaa Suomen talvessa! Olo on virkeämpi ja kepeämpi ja kaikki asiatkin joita talvella ei ole jaksanut hoidella, hoituu ihan kuin itsestään. Ulkoilu on ihan parasta ja vaalityössä sitä kuulkaa pääsee tekemään! J
Puotilan kartanolla oli viime viikonloppuna ihana lasten tapahtuma, jossa aiemmin mainittu pikkumies remusi ja ratsasti ponilla sillä aikaa kun äitinsä hoiti vaalikampanjointiaan.



Asiasta pääsemme sujuvasti aasinsiltana politiikan maailmaan...
Kuntavaalien ehdokasnumerot tulivat, pistäkää muistiin J
                                


Helsingin pormestarivaalin suhteen näyttää olevan paljon epätietoisuutta. Käydään asia tässä lyhyesti läpi esimerkin avulla.

Esimerkki: Mikäli haluaa Jan Vapaavuoren (Kokoomus) Helsingin pormestariksi, on
1) äänestettävä juuri häntä tai
2) äänestettävä jotain toista Kokoomuksen kuntavaaliehdokasta

Helsingin pormestari valitaan siitä puolueesta, joka saa eniten ääniä. Jan Vapaavuoresta tulee Helsingin pormestari vain, jos/kun Kokoomus on Helsingin suurin puolue!!!
Kun äänestät ketä tahansa Kokoomuksen ehdokasta, äänestät samalla Vapaavuorta pormestariksi.

Edellisestä varmasti kävi siis myös ilmi, että itse kannatan vahvasti erittäin pätevää ja kokenutta Vapaavuorta Helsingin pormestariksi. J

YLEn Kokoomuksen vaalipäivässä puolueen puheenjohtajan kanssa

Malmin lentokentän olisin ehdottomasti halunnut säilyttää ilmailukäytössä. Tosi on, että Helsingissä on vaikeaa saada kaavoitettua maata, jolle rakentaa. Onneksi nykyinen valtuusto on saanut vietyä läpi yleiskaavan ja asia helpottuu tätä kautta tulevaisuudessa. Malmi on maan toiseksi vilkkain lentokenttä ja koulutuskenttänä sillä on vieläkin arvostetumpi paikka. Nyt alueelle on kaavoitettu todella massiivinen asuinalue ja se tuottaa liikenteen sekä muiden palveluiden tuottamiselle kovat paineet, jotta alue saadaan toimimaan.

Asuminen on Helsingissä valitettavan kallista. Kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja ei ole saatavilla ja asuntojen hinnat hipovat pilviä. Reaalituloista ylivoimaisesti suurin osa menee asumiskustannuksiin ja tuo osuus nousee koko ajan! Helsinkiä on pystyttävä rakentamaan myös ylöspäin. Tarkoitan tällä korkeampia rakennuksia. Maisemoinnin yltiöpäisestä tiukkuudesta on joustettava, jotta tämä olisi mahdollista. Tämäkin on yksi keino saada lisää asuntoja ja sitä kautta asumisen kustannuksia alemmas.


Asumisen kustannuksia ei hillitse mikään muu kuin ihmisten halukkuus pois Helsingistä tai asuntojen tarjonnan massiivinen lisääminen. No se on nykyisen kaupungistumisen megatrendin valossa varmasti selvää, että näistä ensimmäinen vaihtoehto tuskin toteutuu. Helsingin pitää saada rakentaminen vilkastumaan pikaisesti, ja kaavoituksen avulla!

Opetuksen puolustaja kunnallisvaaleissa2017 ja aina tulevaisuudessa!!

Rentouttavaa viikonloppua ja vaalivideo vielä jakoon niille, jotka sen ovat onnekkaasti missanneet  J



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti